Στο ιατρείο της Δρ. Χαρά Μπαρμπάνη χρησιμοποιούμε το Cooltech® του οίκου Cocoon Medical, το νέο επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής Λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα εφαρμόζοντας μια απλή, ασφαλή και ανώδυνη διαδικασία. Στοχεύει στη μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα «δύσκολα» σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και τη γυμναστική.

Δείτε Περισσότερα

Το GentleLase Pro® του οίκου Candela αποτελεί λέιζερ εκλογής για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η ταχύτητά του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα. Στο ιατρείο της Δρ. Χαράς Μπαρμπάνη μπορείτε να κλείσετε ραντεβού αποτρίχωσης Laser Αλεξανδρίτη και να εκμεταλλευτείτε την προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro®.

Δείτε Περισσότερα

Το Dermapen® είναι η επανάσταση της δεκαετίας στο microneedling χρησιμοποιώντας την πιο επαναστατική κεφαλή. Η συσκευή δρα γλιστρώντας στο δέρμα δημιουργώντας εκατομμύρια μικρονυγμούς στην επιδερμίδα. Αντιδρώντας φυσικά το δέρμα ενεργοποιεί τη διαδικασία της επούλωσης σημαδιών και ουλών. Κλείστε ραντεβού, επισκεφτείτε το ιατρείο, χαλαρώστε κι απολαύστε τα θεαματικά αποτελέσματα του Dermapen 4.

Δείτε Περισσότερα

Δημιουργήστε το σώμα που ονειρεύεστε με το EMS Sculpting PRO 3. Επισκεφτείτε το Δερματολογικό ιατρείο της Δρ. Χαράς Μπαρμπάνη και επωφεληθείτε από την νέα επαναστατική μέθοδο EMS Sculpting System, την μοναδική παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα ενώ ταυτόχρονα μειώνει το λίπος! Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες με προγράμματα για ενδυνάμωση, αύξηση μυϊκής μάζας, μείωση λίπους και αερόβια ή αναερόβια άσκηση.

Δείτε Περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Δείτε τον τρόπο δράσης

Δείτε στα βίντεο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί το Δερματολογικό Ιατρείο της Δρ. Χαράς Μπαρμπάνη

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Πιστοποιήσεις & Βραβεύσεις

Δρ. Χαρά Μπαρμπάνη | Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος στην Πάτρα
Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα 14:00 - 20:00
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 09:00 - 15:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00